Categories
Uncategorized

A Leghatásosabb probiotikum

Kudarcból sikerélmény, avagy hogyan segítenek a leghatásosabb probiotikumok?

SZOFI TÖRTÉNETE
MI A PROBIOTIKUM?
HOGYAN SEGÍT A PROBIOTIKUM?
MIÉRT FONTOS TUDNI A BÉLFLÓRA ÁLLAPOTÁRÓL?
MILYEN ÁLLAPOTOKON SEGÍT A PROBIOTIKUM?
MEGTALÁLTAM AZ IGAZIT

SZOFI TÖRTÉNETE

Mindenkit érnek kudarcélmények a munkájában. Engem is, de ez a mai eset mélyen érintett. Nem tudok szó nélkül elmenni mellette. El kell mesélnem, hátha tanulunk belőle, mert azért a vége happy end.

Tavaly májusban járt nálam egy hölgy, aki hasfájásra, hasi puffadásra panaszkodott és arra, hogy nagyon gyenge. A mérés kimutatta, hogy elég komoly glutén-, és tej érzékenysége is van.

Ez komoly parazitás megbetegedést jelenthet. Ilyenkor a bélrendszerben elszaporodnak a káros baktériumok és kinyírják a hasznos jó baktériumokat. Így számos betegség felüti fejét, mert a jó bacik munkája megsemmisül.

A bélrendszerben sok és szükséges folyamat történik, ilyen az enzimtermelés, jó tápanyag  felszívódás, a vitaminok ásványi anyagok szintetizálása. Nem utolsó sorban az agyunkat is védik a hasznos bacik.

Szofi kapott megfelelő diétát, és ajánlottam neki olyan készítményeket, amik tapasztalatom – és a bemérés szerint – segítenek neki. Aztán el is felejtettem a találkozást.

Pár hónap múlva a facebookon találkoztam vele. Rettentően lefogyva, kétségbeesve kért tanácsokat a különböző csoportokban. Mindenhol adtak neki – főleg laikusok – mindenféle “jó” tanácsot, amiktől sokszor a hajam is égnek állt. Persze ettől a beteg lány teljesen megzavarodott.

 

Meg akar gyógyulni, így legalább 20 orvosnál, természetgyógyásznál, terapeutánál  volt. Köztük számos nagynevű orvosnál, trendi természetgyógyásznál. Mindenhol kapott használható tanácsot, de egyiket sem tartotta be.

A gasztroenterológusnál antibiotikumot, és nagyon erős parazitaírtót kapott. A  természetgyógyászok a növényi táplálék kiegészítőkre esküdtek.

Sajnos össze-vissza eszik, semmit nem tart be és rettentő fájdalmai vannak. Gyakorlatilag oda jutott, hogy 37 kg-ra fogyott és mintha feladta volna a küzdelmet. Ő az, aki időt és pénzt nem kímélve mindenkitől tanácsot kért, de azt várta, hogy olyan tanácsot, segítséget kapjon, hogy neki ne kelljen semmit tenni.

A kórtörténetén végighaladva megállapítható, hogy a hormonrendszer betegségei mennyire függnek az emésztőrendszer állapotától.

Tavaly „csak” emésztőrendszeri  panaszai voltak.

A 10 hónappal későbbi helyzet :

 • a menzesze megszűnt
 • a pajzsmirigye alulműködik – ennek ellenére fogy
 • ízületei fájnak
 • teljes energiahiány
 • nagymértékű hajhullás, kopaszodás
 • bőrproblémák
 • fogai kilazultak
 • általános fájdalom

Pár  hónappal ezelőtt kórházban volt, sok vizsgálatot elvégeztek nála.  Diagnózis nincs, pedig ő aztán láthatóan nagyon beteg. Nem kapott infúziót semmi gyógyszert és  diétát sem, pedig aggasztó az állapota. Fogalmuk sincs mi a baja.

Ekkor kérte megint a segítségem. Jókor, mert épp rátaláltam végre, egy megfelelő összetételű PROBIOTIKUM-ra.

Ezt ajánlottam Szofinak is. Nagyon jók a visszajelzései. Neki emelt adagban kell szednie a probiotikumot. Persze segítségül hívtam az esszenciális, növényi eredetű terápiás olajokat is. Elindult a gyógyulás útján, most már senki sem állíthatja meg. Pláne, ha betartja a számára összeállított étrendet is.

Már hízott is 2,5 kg-ot!

MI A PROBIOTIKUM?

probiotikum

probiotikumok olyan táplálék kiegészítők, melyek az emberi szervezet számára jótékony baktériumokat – leggyakrabban tejsavbaktériumokat – tartalmaznak. Ezeket már régóta használják az élelmiszeriparban, mivel képesek átalakítani a cukrokat (a laktózt is) és más szénhidrátokat tejsavvá, mivel csökkenti a pH-t és ezzel gátolja a káros mikroorganizmusok szaporodását, ezzel megelőzve az emésztőrendszeri fertőzéseket. A leggyakrabban előforduló probiotikus baktériumok a Lactobacillus és a Bifidobacterium törzsekbe tartoznak. A tejérzékenyeknek vigyázniuk kell, hogy milyen probiotikumot használnak.

HOGYAN SEGÍT A PROBIOTIKUM?

A probiotikus baktériumkultúrák a természetes bélflóra helyreállítását segítik. A bélflóra helyreállítása különösen fontos feladat az immunrendszer megfelelő működése miatt, ugyanis az immunrendszer kb. 70%-a a bélben található.

Milyen állapotokon segíthet a probiotikum?
Számos kutatás bizonyította, hogy a probiotikumok az említett ok miatt pozitívan befolyásolják az immunrendszert, így képesek csökkenteni a légúti fertőzések gyakoriságát, illetve az allergia és ekcéma kialakulását.

MIÉRT FONTOS TUDNI A BÉLFLÓRA ÁLLAPOTÁRÓL?

Sok hagyományos orvosi vizsgálat van, amelyik a bélflóra állapotát vizsgálja (pl. vastagbél tükrözés, vékonybél tükrözés, gyomor tükrözés).
Ezek kellemetlenek és sajnos nem mindig adnak pontos választ.

Érdemes egy fájdalommentes vizsgálati módszert kipróbálni ami tájékoztatást nyújt arról, hogy milyen is a bélflóránk állapota.

Ilyen a biorezonanciás állapotteszt, amely segít feltérképezni a bélrendszer állapotát.
Segít abban, hogy merre induljunk el, ha tanácstalanok vagyunk, hogy hogyan is billentsük vissza magunkat az egészséges állapotba.

MILYEN ÁLLAPOTOKON SEGÍT A PROBIOTIKUM?

A megfelelő összetételű és csíraszámú probiotikum rendkívül sok, kellemetlen állapoton javíthat:

Kísérletek szerint a probiotikumok alkalmazásának számos előnyös élettani hatása lehet.

 • laktóz-intolerancia kezelése
 • végbélrák megelőzése
 • vérnyomás csökkentése
 • immunrendszer erősítése
 • allergia, ekcéma kialakulásának csökkentése
 • fertőzések megelőzése
 • bélgyulladás-csökkentő hatás
 • ásványi anyagok és nyomelemfelvétel javítása
 • vastagbélgyulladás (colitis) és irritábilis bél szindróma (IBS) kezelése

Az elmúlt évtizedben történt legújabb kutatások szerint az idegrendszeri problémákat súlyosbítja, ha nincs megfelelő állapotban a bélflóránk. Kihat az agyműködésünkre is.

Aki probiotikumokkal és megfelelő táplálkozással gondozza a bélflóráját, az nem lehet depressziós, demens, valamint  az öregkori Alzheimer kór és a Parkinzon kór is elkerüli.

MEGTALÁLTAM AZ IGAZIT

probiotikum

Végre a sok keresgélés, próbálgatás után találtam egy olyan magyar  probiotikum készítményt, amit nyugodt lelkiismerettel ajánlhatok mindenkinek. Akár prevenció, akár a súlyosabb állapotok kezelésére.
Az ára is kedvező és pont azok a hasznos baktériumok vannak benne ami szükséges.

Ha szeretnél ebből a különleges probiotikumból, hívj vagy írj és te is megtudhatod, hogy melyik ez a termék és hogyan használd.

credit: biorezonanciameres.hu