Categories
biorezonancia

Aura és csakra

Mi az az aura?

Mi az az aura, és mik azok a csakrák? Milyen információkat kaphatunk a színes aura fotókból? Fizikai és szellemi állapotunkról adnak tájékoztatást. Sok titokról lebbenti fel a fátylat egy aura vizsgálat.

aura és csakra

Az AURA energiatér egy burok, amely minden dolgot körülvesz, így az emberi testet is. Az egészséges ember aurája tojásdad formát alkot és kb. 2,5 – 3 méter a kiterjedése. Úgy védi, mintha egy burok lenne.
Az aura színéből, méretéből és alakjából következtethetünk az ember általános állapotára.

A stressz, az érzelmi feszültségek csökkentik az aura kiterjedését, és fogékonyabbá tesznek a betegségekre. A színek és erősségük változhat, attól függően, hogy mi megy végbe az életünkben.

A természettel való érintkezés harmonizálja és kiegyensúlyozza az aurát, de energiát sugároznak a különféle kristályok is, melyet az emberi szervezet könnyen átvesz. 

Mik a csakrák?

aura és csakra

Auránk 7 fő örvénylő körből álló energiarendszerrel van összefüggésben. Ezeket CSAKRÁKNAK nevezzük, amelyek biztosítják szervezetünk energiaáramlását a meridiánokon keresztül. Csakráink a gerincoszlop mentén, egymás fölött helyezkednek el, a szivárvány színeit követve. Különböző testtájakhoz és belső elválasztású mirigyekhez kapcsolódnak. Harmonikus működésük hozzájárul hogy egészséges és teljes életet élhessünk.

Vajon milyen lehet az aurád?

Az auránk tükrözi lelki állapotunkat. Más színű és kiterjedésű, ha pozitív események történnek velünk és jól érezzük magunkat, és egész más színek alkotják, ha fáradtak vagy akár betegek vagyunk.

Az aura színei nem állandóak. Időszakosan változnak, ahogy az életünk. Tükrözik a pillanatnyi érzéseinket, hangulatunkat. Más színe van, ha betegek vagyunk és egészen más színek alkotják, ha egészségesek vagyunk. Más színe van, ha nyitottak vagyunk a külvilágra és egész más, ha befelé fordulunk.

Amikor valódi hit és a jószívűség tölti be az auránkat, a két rezgés automatikusan kiadja a szeretet rezgését, a rózsaszínt. A tiszta aura fenntartásával megismerhetjük végre önmagunkat, hiszen pajzsként óv minket mások, – a nem a szeretet törvénye alapján megélt gondolati és érzelmi -befolyásától. Végre lehetővé válik, hogy kizárólag a bölcsességünk és a lelkünk által sugallt gondolatokat halljuk. Csak így tudunk felelősen reagálni és létezni, véghezvinni azt a feladatot, amiért (le)születtünk.

Vajon milyen színű, ha boldogok vagyunk? Milyen színű, ha szerelmesek vagyunk?….. és milyen lehet,ha egyedül érezzük magunkat? 

Milyen következtetésék vonhatók le az aura színeiből?

A biorezonanciás vizsgálatkor minden alkalommal megnézzük az aura és a csakrák állapotát.

aura és csakra

Sok titkot rejt ez a színes kép. Mindenkinek egyedi az aura mintázata, és az aurához kapcsolódó csakrákat is láthatjuk. A csakrák állapota segít nekünk abban, hogy a hozzá kapcsolódó szervekről energetikai információt kapjunk. Mindegyik csakrához tartoznak érzelmek is, mint a félelem, a bizalom vagy a ragaszkodás.

Sőt a biofeedback rendszer kezelni is tudja a csakrák egyensúlytalanságát.

Az aura–kezelés is energetikai kezelést jelent. Különleges stresszoldó technika, ami a megnyugvás érzését adja. A kezelés hatására kiegyensúlyozottabbak és vidámabbak leszünk. Csak azt tudja leírni ezt az érzést, aki már részt vett ilyen kezelésen. A bennünk lévő feszültségek percek alatt enyhülnek. Ennek hatására reálisabban, érzelem-mentesen tudunk gondolkodni. Így jobb döntéseket hozhatunk.

csakrák működése befolyásolja a belső elválasztású mirigyek működését, alul, vagy túlműködésük esetén érzelmi és fizikai zavarokat okoznak.

Bár a csakra és az aura számunkra láthatatlan, mégis láthatóvá tehető bizonyos biofizikai eszköz segítségével. Ennek alapja, hogy minden rezgés. Így a színeknek is van rá jellemző rezgésük, ami megfelelő műszerrel mérhető. 

Ha kíváncsi vagy, hogy neked milyen az aurád, akkor kérj Aura–, és csakra vizsgálatot és kezelést azaz  „AURA ÉS CSAKRA BALANCE -t.” 

A vizsgálat+kezelés 50 perces és 5.000 Ft.

Pontos információt kapsz arról, hogy mit rejt az aurád. Melyek az érzelmi erősségeid és melyek a gyenge pontjaid, azaz milyen a csakráid állapota, ami a szerveid állapotát is tükrözi. Írásos anyagot is kapsz, amit otthon is tanulmányozhatsz vagy jó alap az itt szerzett információ egyéb alternatív kezelésekhez.

..és egy nagyon titkos infót is megosztok veled, ami a haladó alternatívan gondolkodóknak különösen nagy kincs.

Az AURA ÉS CSAKRA BALANCE  vizsgálatra és kezelésre itt foglalhatsz helyet.

forrás: biorezonanciameres.hu