Categories
Betegségek

Hogyan használom otthon a Biomert?

Biorezonancia otthon

Egyre jobban megkedveltem a biorezonanciát. Eleinte – mint két lábbal a földön álló villamosmérnök – nem nagyon hittem a hatásosságában, de az eredményeket látva elkezdtem jobban utána nézni. És – pont mint villamosmérnököt – meggyőzött.

Már csak egy gondom volt: ha ezzel akarom kezelni a különféle betegségeimet, akkor az isten pénzre sem lenne elég erre. Mert ha ma kigyógyulok az egyik betegségemből, akkor naná hogy holnap jön egy újabb, ami egy újabb drága kezeléssorozatot jelent.

Ugye semmi sincs véletlenül, és találkoztam egy kollégával – Szigeti Lászlóval – aki kifejlesztett egy – bár később kiderült hogy több – biorezonanciás kezelő készüléket. Amivel otthon kezelhettem magam és a családomat a különféle nyavalyákra. A biorezonancia otthon is családtag lett azóta.

fejfájás

Először csak a feleségem fejfájását ’támadtuk meg’ vele. Aztán a lányomét. És szépen sorba a többit. Egyszer csak azt vettem észre, hogy már szinte veszekszünk, hogy ki feküdjön rá. Be kellett osztani az időpontokat, ki mikor jöhet. Egyre bonyolultabb kórságokat szüntettünk meg.

Azóta az egész család már volt állapotfelmérésen, ahol tanácsokat kaptunk, hogy melyik programokat használjuk. Néhány táplálék kiegészítőn kívül semmilyen gyógyszert nem szedünk. Évek óta nem voltunk még csak náthásak sem. Allergiánk elmúlt, vérnyomásunk rendeződött. Orvost 5 éve nem láttunk. és még sokáig nem is szeretnénk.

A 85 éves édesanyámhoz azelőtt már hetente járt ki a mentő, és ilyen-olyan kórházakba vitte. Ahol persze nem nagyon törődtek vele. Vettünk neki is egy készüléket, és elkezdte szépen sorban kezelgetni a bajait. Ideje volt, naponta órákat feküdt a matracon. Szépen lassan elkezdett jobban lenni. Annyi panasza volt csak, hogy nagyon sok ideje ment el a kezelésekre. Most 90 éves, és ott tartunk, hogy szinte semmi baja sincs, az időskori kopásokon kívül. Orvoshoz csak beszélgetni megy néha.

nagyi

Közben egy újabb fejlesztésű készüléket is forgalomba hozott a kollégám, ami már radikálisan lecsökkentette a ’matracon töltött időt’. A család összeadta a pénzt, és megvettük. Nem volt olcsó, de még így is csak a töredékébe került a csaló termékbemutatókon kapható hatástalan készülékekhez képest.

Az első készülékünk – amit László fejlesztett ki – a Magneter volt. Ez lemezekkel működött, minden betegségre más CD lemezt kellett betenni a lejátszóba. Ezt kórházakban orvosok is használták, rendkívül jó tapasztalatokkal.  Sajnos sokszor elromlott, többször kellett javíttatni.

Az új fejlesztés – a Biomer – már teljesen digitális, nincs mozgó alkatrésze, és egy kisebb könyvnyi helyen elfér. Persze a matracot leszámítva. Rövidebbek a kezelési idők, nagyobb a hatótávolság, leáll magától a kezelés befejeztekor, és még egy csomó kényelmi szolgáltatása van.

A BC-01 a 20 leggyakoribb betegség kezelésére alkalmas. Nekünk szerencsénk volt, mert mikor megvettük, éppen kedvezményesen lehetett hozzá venni egy kiegészítő pen-driveot, amivel további 79 kezelést tudott csinálni. Összesen így 99 programja volt, amivel elvolt szinte a teljes család.

Mint villamosmérnököt, és mint férfiembert persze izgatott, hogy milyen lehet a csúcskészülék, amivel aztán végképp minden kezelés megoldott. Újabb spórolás után aztán meglett ez is, a Mátrix.

Biorezonancia otthon - Biomer Mátrix

A csúcskészülék a Mátrix, egy házi ’miniklinika’ már otthon is programozható végtelen mennyiségű betegségre. Nem csak az előre bevitt programokat tudja. Gyakorlatilag nincs olyan kórság, aminek az ápolására ne lenne alkalmas.

A különböző kezelések között nem kell váltogatni a programokat, össze lehet őket szedni ’egy csokorba’. Csak el kell indítani a programot, és végigveszi a betegségeket megállás nélkül. Közben zavartalanul lehet olvasni, beszélgetni, esetleg tévézni.

Még éjjelre is be lehet állítani az ’éjszakai üzemmódot’. Na, ez a szuper, alvás közben kezel a gép! Orvosok, természetgyógyászok is használják.

Információ:

Kaszás Gábor
okl.villamosmérnök

06-70-5480216