Categories
Betegségek

Gyermek allergia-vizsgálat fájdalommentesen

Ismét elkezdődött az allergia szezon. Nekünk felnőtteknek is borzasztó tud lenni az orrfolyás, a tüsszögés, vagy a vörös szem. Másik oldalról pedig a sokféle ételintolerancia: tej-, és gluténérzékenység stb. kapcsán a puffadások, és egyéb kellemetlen emésztőrendszeri tünetek. Gyermekeinknél ezek még szívszorítóbbak. Az általános módszer szerint elkezdik szurkálni őket különböző allergia tesztekkel, majd mindenféle bódító rettenetes allergia gyógyszereket írnak fel, amik csak ideig-óráig hatnak. Vannak azonban tartósabb és sokkal-sokkal kíméletesebb megoldások is a gyermek allergiára. Az egyik a biorezonanciás allergia vizsgálat, és kezelés.

 

gyermek allergia vizsgálat

Gyermek allergia-vizsgálat fájdalommentesen.

Lehet-e gyerekeket vizsgálni és kezelni biorezonanciával? Igen, ráadásul teljesen fájdalommentesen és gyorsan.

Még a nagyon kicsiket is lehet. A szülő ölében ülve csak pár percig kell a teszt lapra tennie a tenyerét, és máris működik a rendszer. A nagyobbak már önállóan is vizsgálhatók és kezelhetők.

A vizsgálat maximum 10 percet vesz igénybe. Utána a szülőkkel, ill. kísérővel átbeszéljük a mért eredményeket. Ez kb. 30-40 percet vesz igénybe. De ha a kicsi türelmetlen, akkor egy másik  időpontban is lehetséges ez, vagy emailben kaphatnak a szülők tájékoztatást a vizsgálat eredményéről.

Mikről informál a mérés?

  • A vizsgálat magában foglal egy allergia tesztet 4000 anyagra, glutén, laktóz és kazein valamint fruktóz vonatkozásában is.
  • Tájékoztatást ad az allergizáló pollenekről valamint a kémiai anyagokról, mint pl. az ételadalékok.
  • Sokakat érdekelhet, hogy a kapott védőoltásokból származó nehézfémek mennyire károsítják a gyermek szervezetét. Erről is információt kaphat.
  • A gyulladt területeket is feltérképezi a szervezetben. Ez felér egy hosszadalmas góckutatással.
  • A gyermek immun-állapotát is beméri.
  • Különösen érdekes megvizsgálni, hogy milyen paraziták (élősködők) okozhatnak problémát.
  • Sokszor candida gombák túlburjánzása az, ami a beteg állapotot okozhatja.
  • Ezért fontos tudni, a baktériumok, vírusok és gombák hol és mennyire vannak jelen a szervezetben.
  • Sokat jelent, ha pontosan tudjuk, hogy milyen vitamin és ásványianyag hiánya van gyermekünknek.

Nem minden gyerek hajlandó sok, de szükséges kapszulát, tablettát bevenni. Ezért olyan készítményeket ajánlok, amit könnyedén be tud adni a kicsinek.

A babák és a kisebb gyerekek nem nagyon tudják kifejezni az érzelmeiket. Sokszor a nagyobbak sem tudják megfogalmazni, hogy mi is a baj. A mérés abban is segít, hogy felszínre kerüljenek ezek a tudatalattiban rejtőző megoldatlan érzelmi problémák.

A mérés folyamán sejtszintű információkat kapunk. Megnézzük az aurát, a csakrák állapotát, mert ezeknek az energia állapota is rengeteg információt ad.

Az allergiás állapot enyhítésére – esetlegesen megszüntetésére – nagyszerűen használhatók a Biomer készülékek.

Mezriczky Eszter
gyógypedagógus

credit: biorezonanciameres.hu

 

 

 

 

.