Miért Biomer?

Miért Biomer?

Biomer-Mátrix
Biomer-Mátrix

Bizonyára sokan találkoztak már a biorezonancia jótékony hatásával, hisz egyre elterjedtebb és népszerűbb. Nem véletlenül, mert működik. Itt most írhatnám, hogy a jövő legreményteljesebb alternatív regenerációs eszköze, de ezt már úgyis mindenki tudja, aki csak egyszer is kapcsolatba került biorezonancia rendszerrel. A következő oldalakon részletes, tudományos magyarázat található. Ott a pontos fizikai működési leírás megtalálható.

Ezen az oldalon a gyakorlati, felhasználóbarát BIOMER-t ismerheti meg.

Talán már biorezonanciás kezelésen is részt vettek és úgy érezték, hogy a kezelés után sokkal nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak lettek, és a betegségekből való kigyógyulás mintha gyorsabban és könnyebben ment volna. Talán arra is gondoltak, hogy milyen jó is lenne, ha hazavihetnék és otthon is használhatnák a pozitív rezgéshullámokat sugárzó készüléket.

A BIOMER-rel mindez valóra is válhat. Boldog tulajdonosa lehet egy nagyszerű regenerációs rendszernek a rendelőkben használt készülékek árának töredékéért. Otthon kényelmes körülmények között az egész család kipróbálhatja, hogy milyen pozitív hatása van a „rezgéscsináló” készüléknek.

Az itt bemutatott készülékek egy magyar mérnők találmányai (mily meglepő!), és a világon már rengeteg helyen megelégedéssel használják Németországtól Dubaiig. A „nyugati” árszínvonalnál most jóval olcsóbban juthat hozzá Magyarországon is ehhez a különleges magyar fejlesztésű készülékhez.

A következő oldalakon megmutatjuk, hogy több fajta készülék létezik az olcsóbb, nagymamáknak szánt rendszertől a profi készülékig. Ezeket orvosoknak, természetgyógyászoknak fejlesztettek ki, de laikusok is használhatják, ha nagy a család vagy nagyobb frekvenciatartományt szeretnének átfedni.

A készülékek strapabíróak, matracuk masszív, rendkívül széles és a mágneses hatótávolsága minden eddig forgalmazott biomágneses matrac rezgésterét meghaladja, tehát nagyobb hatásfokkal dolgozik. Hordozható, magunkkal vihetjük akár a nyaralásra is.

Kezelése rendkívül egyszerű. Nem lemezekkel működik, mint a hasonló berendezések, hanem a kívánt betegség frekvencia sorozata pár lépésben beprogramozható, vagy a kiválasztható a készülék memóriájából. A programozásnak rengeteg előnye van a lemezes változattal szemben. Nem kopik ki a lemez, nem kell cipelni, nem kell rendelni, hisz már a középkategóriájú készülékben is 100 db program található.

A professzionális készülékbe személyre szólóan a kezelendő személy összes ‘nyavalyája’ beprogramozható és így végigmegy több frekvencia program. Újdonság, hogy éjszakai programban is használható, ami az elfoglalt, pörgős embereknek nagy adomány, hisz alvás alatt is javul az állapot.

Manapság sok területen használhatók a biorezonanciás készülékek állapotjavításra, a hagyományos orvoslás kiegészítéseként. A dohányzásról leszokástól a pánikbetegség kezeléséig, valamint a Hulda Clark féle zappolási módszeren át, mindenhol feltűnik a biomágneses mező által generált pozitív rezgéshullámok regeneráló hatása.

Hogyan működik?

(Tájékoztató laikusoknak, most a fizikusok ne figyeljenek ide!)

A BIOMER hatásának lényege, hogy kifejlesztői ismerik minden szervnek, szervrendszernek a rezgését, így a gyógyító, elektromágneses hullámok segítségével sejtszinten hozzák rendbe a szervezet, ill. a sejt megfelelő működését. Ezek az elektromágneses hullámok helyreállítják a szervezet energiaegyensúlyát és beindítják az öngyógyító folyamatokat.

Az elv szerint ugyanis, ha az emberi szervezetet a megfelelő, jellemző rezgésstruktúrájú mágneses térbe helyezzük, akkor annak hatására kedvező irányba mozdul el a szervezet biológiai egyensúlya. Ezeket a gyógyító rezgéseket a magyar fejlesztésű BIOMER segítségével az embert körülvevő mágneses térbe bejuttatva a sejteknek, a szerveknek és a szervrendszereknek a működését tudjuk befolyásolni pozitív irányba. A készülék mágneses impulzust állít elő, külső perifériai eszközeivel, mint a matrac vagy derékalj.

Nagyon sok példát tudnék elmesélni a regeneráló hullámokkal kapcsolatban. Maradjunk a családnál. Lányom erősen migrénes. Sajnos ilyenkor nagyon erős gyógyszereket szed (cataflan), hogy elmúljon a fájdalom. Egyik éjszaka ½ 2-kor felhívott (a frászt hozta rám), hogy már nem bírja tovább. Bevett már egy csomó erős fájdalomcsillapítót, és nem múlik a fájdalom. Szeretne átjönni és felfeküdni a Biomer-re, mert kínjába ezt találta ki, mivel tudta, hogy én rendszeresen használtam a fejfájásom csillapítására. 2x végigment a 28 perces MIGRÉN program, és el is múlt a gyötrő fájdalom kevesebb, mint 1 óra alatt. 

Vége lett a szenvedésnek. Akinek volt már migrénje, tudja, hogy mit jelent a migrénes fejfájás

Még sorolhatnám a sikertörténeteket, de nem lenne elég oldal.

Így csak egy kis izelítő, hogy milyen esetekben segített a komplementer terápia:

 • érszűkület
 • magas vérnyomás
 • skizofrénia és pánikroham (mindkettőnél csökkentették a gyógyszer adagot, sőt volt, aki el is tudta fokozatosan hagyni)
 • parlagfű allergia-immunerősítéssel
 • függőségi állapotok (alkohol, drog, cigaretta)
 • szürkehályog
 • fogyás
 • candida
 • immunerősítés
 • bélproblémák
 • migrén
 • vizsgára felkészülés
 • …és még nagyon sok állapotjavulást végigkísérhettem. Ez csak ízelítő a sok pozitív visszajelzés közül.

A BIOMER KÉSZÜLÉK hivatalos engedélyekkel rendelkező rendszer, ápolástechnikai készülék. Orvosi kezelés mellett, orvossal való konzultáció után használható.

A BIOMER készülékek használata egyszerű. Vásárláskor azonban megismertetjük a használatát. Válaszolunk a felmerülő kérdésekre, és javaslatot adunk, hogy milyen frekvenciasorozatot használjon a panaszai csökkentésére. Ha esetleg megakadna, info-vonalunkon segítséget nyújtunk.

Minden készülék vásárlásakor egy 12.000 Ft értékú biorezonanciás állapotfelmérést kap ajándékba.