Categories
Betegségek

Migrén ellen

Fáj a fejed? A melegfrontra érzékenyek figyelmébe! A migrén ellen is kiválóan használható a Biomer mindegyik típusa.

migrén ellen

Már tegnap és tegnapelőtt is kicsit fájt a fejem, de ma reggel csúnya fejfájással ébredtem. Zúgott a fejem, és homályos volt a látásom. Jó 10 évvel ezelőtt – tudatossá válásom előtt – ezek voltak azok a napok, amikor bizton számíthattam arra, hogy ez az erős fejfájás elviselhetetlen migrénné alakul át.

Ilyenkor már tudtam, hogy jön a hányinger és csak elsötétített szobában tudom tölteni a napjaimat jónéhány fájdalomcsillapító pirula társaságában. Még gondolkodni sem tudtam. A túlélésért küzdöttem. Ittam a sok vizet, de ma már azt is tudom – hogy a hírekkel ellentétben – az sem tett jót. Csak növelte a fájdalmam.

Ennek már vége! Lassan 11 éve, hogy nincs már migrénes, leküzdhetetlen fejfájásom. Csak évente 2x-3x fordul elő némi erős fejfájdalom. Sok mindent tettem és teszek, hogy ezek a tarthatatlan állapotok ne ismétlődhessenek meg. De megéri, mert munkaképes vagyok, és nem merít le több napra az az irtózatos fájdalom. Már csak rossz emlék a migrénes fejfájás.

Tippek a készülék használatára fejfájás, migrénes állapot esetére

Ha esetleg mégis előfordul fejfájás, akkor megint csak pótolhatatlan segítség a BIOMER készülékem. Erősebb, vagy migrénes fejfájásnál nagyon nagy segítség a MIGRÉN program. Ha valakinek ez megvan, nyugodtan futtassa le egymás után többször. Biztos, hogy csillapítja, de tapasztalataim szerint elmulasztja ezt az elviselhetetlen állapotot. Ez persze pillanatnyilag oki megoldás. A MIGRÉN program 10 perces. Előtte érdemes használni a SZÍV ÉS ÉRRENDSZER programot, ha van rá időnk.

A MIGRÉN program magában is hatásosan is használható. A kezelés alatt próbáljunk teljesen ellazulni és ne foglalkozzunk semmi mással. Ne nézzünk tévét! Erre az időre ne zavarjon minket senki. Próbáljuk átadni magunkat belső érzéseinknek. Csukjuk be a szemünket, és gondoljunk valami nagyon szép eseményre, csodálatos helyre. Ha nem zavaró ebben az állapotban, akkor hallgassunk halk relaxációs zenét. Űzzük el a feszültséget ezekre a percekre!

A roham után azonban érdemes kivizsgáltatni, hogy mi lehet az oka. Ne gondoljunk a legrosszabbra, mint az agydaganat vagy hasonló félelmetes betegségre. Az okok között szerepelhet hormonális kibillenés vagy akár valamilyen allergia kísérő tünete is lehet.

A hagyományos orvosi kivizsgálást jó, hogyha kiegészíti valamilyen alternatív módszer is. Az alternatív módszerek az egész szervezet működését vizsgálják. Így több oldalról is megközelíthetjük a migrén vagy a fejfájás problematikáját.

Ha csak „simán”fáj a fejed, akkor a FEJFÁJÁS ÁLTALÁNOS programot ajánlanám egymás után 2x-3x lefuttatni. Előtte igyunk tiszta vizet. Jó választás a JANA ásványvíz, mert annak magas a vastartalma. Ez a program nagyon rövid, mindössze 18 perces.

A BIOMER-nál a kúraszerű használat a leghatásosabb. De vannak állapotok – mint a fejfájás vagy a migrén – amikor már a kezelés alatt, de a kezelés után már biztos, hogy érezhetjük a javulást.

A BIOMER KÉSZÜLÉK beszerzésével vagy már meglévő készülék használatával kapcsolatban szaktanács kérhető: www.biomer.org oldalon vagy a Facebookon privát üzenetben.