Tapasztalatok

A Biomer (MÁTRIX) készülék, a jövő regenerációs eszköze

Majd’ 20 évet dolgoztam a hagyományos egészségügyben anaesthesiológusként. Volt ebben 11 év intenzív osztályos munka és 4 év rohammentőzés is. Az elmúlt 7 évben azonban már csak az alternatív regenerációs technikákkal foglalkozom.

2006-ban kezdtem el behatóan tanulmányozni a mágnesesség emberi szervezetre kifejtett hatásait. Ebben az időben néhány tanfolyamot is elvégeztem a témában. Az évek során kiderült számomra, hogy a pulzáló mágnesesség csak részeredményeket hoz, és hatása nem igazán tartós, komolyabb betegségek esetén pedig szinte hatástalan. Nem tisztítja ki például belülről az ereket, csupán a mikrokeringést képes javítani ideig-óráig. Tehát csak egy általános hatást biztosít specifikus, célzott komponensek nélkül. Három évig dolgoztam az ország különböző alternatív központjaiban, ahol pulzáló mágneses készülékek is működtek, innen a tapasztalás.

A későbbiek során ismerkedtem meg a biorezonancia jelenségével. Ez már egy specifikus, célzott eljárás, melynek kapcsán – korrekt diagnózist feltételezve – már a konkrét betegséget, elváltozást tudjuk befolyásolni igen nagy hatékonysággal.

Az elmúlt lassan 100 évben már szinte minden betegségnek, kórokozónak megmérték és megadták a frekvenciáját Hertz-ben, de ugyanígy ismertek az egészséges szervek rezgései is. Ezek a táblázatokba foglalt adatok már hozzáférhetőek, pl. a NET-ről letölthetőek.

A sejtspecifikus frekvenciák (biorezonanciás rezgések) azonban igen érzékenyek – ha úgy tetszik esendőek. Pl. egy „fázós” testbe már nehezen jutnak be, mert ilyenkor megnövekszik a bőr ellenállása. A csak biorezonanciás jelekkel dolgozó készülékek ezért nem mindig hatékonyak.

A nagy fordulatot az életemben a Biomer-készülék jelentette, mert képes ötvözni a biorezonanciát a pulzáló mágnesességgel. Az esendő specifikus rezgéseket a hozzájuk rendelt – optimális erősségű – pulzáló mágneses jelek „besegítik” a testbe a rendeltetési helyükre. Olyan lehetőségek nyíltak meg előttem, amelyekről addig álmodni sem mertem. Gyakorlatilag nincs lehetetlen, hiszen a MÁTRIX készüléknek van 50 szabadon programozható helye, így a regeneráció a szó legnemesebb értelmében is egyénre szabott. Adott egyén adott problémái személyre szabottan enyhíthetők a megfelelően összeállított programokkal.

Ezen okok miatt szinte kizárólag a BIOMER-MÁTRIX készüléket szoktam javasolni forgalmazói tevékenységem során, hiszen határtalan lehetőséget nyújt a felhasználó számára önmaga karbantartására. A nálam vásárolt gépekhez folyamatos orvosi hátteret biztosítok, hogy a legrövidebb idő alatt a lehető legoptimálisabb eredmény legyen elérhető. Igyekszem megértetni és a gyakorlatban is igazolni, hogy aki egy BIOMER-MÁTRIX gép tulajdonosa, az tulajdonképpen egy „mini klinikát” vásárolt magának.

Hiszem és vallom, hogy ez a jövő – a frekvencia alapú regeneráció! Valamikor a Föld lapos volt, aztán mégis csak kiderült, hogy gömbölyű. Ha egyre többen vagyunk, akik megértjük, hogy a világunkban minden rezgés (frekvencia), sokkal gyorsabbá, hatékonyabbá válhat az emberi test regenerációja és karbantartása.

A BIOMER MÁTRIX készülék ennek egy fantasztikus gyakorlati megnyilvánulása, amely mostanra mindenki számára hozzáférhető.

Ajánlom is mindenkinek – nem csak betegeknek!!

Dr. Kovács Csaba
anaesthesiológus főorvos, természetgyógyász

 

Tisztelt Biomer!

A Biomert nálam nyirokra és gerinc fájdalmakra használjuk. Ha a derekam beáll pár kezelés után panaszmentes vagyok. Nyirokprogramnál pedig   fogyást értünk el.

Köszönettel:
Rell Andrea, Váckisújfalu

 

Kedves Biomer!
Szeretném tapasztalatomat megosztani a Biomer Basic készülékkel kapcsolatban.
A vastagbél daganatomat előidéző BX rákkeltő vírus nagyon el volt terjedve a szervezetemben (Állapotfelmérés alapján a Joalis módszer segítségével).
Naponta kezeltem a Cancer BXTR programmal és nagyon meglepődtem amikor 3 hét múlva a visszamérésen kimutatták hogy eltűnt a szervezetemből.
Most nagyon boldog vagyok mert megnöt az esélye annak hogy ne képződjön semmilyen áttét a szervezetemben.
Mindenkinek ajánlom ezt a technológiát mert rengeteget segít az egészség visszanyerésében és megőrzésében.

További jó egészséget mindenkinek…
Orbán Dody, (Győr)

 

Leírom egy érdekes tapasztalatomat:
Egy hete Bécsben voltunk, sokat járkáltunk és reggelre megfájdult a
sarkam. Kipróbáltam a csont regeneráló CD-t (~10 perc).Mire lefutott alig éreztem a fájdalmat. Kis idő elteltével egy kicsit visszaerősödött, de meg sem közelítette a fájdalom a kezelés előtti mértéket.

Üdv:
Cseh Attila

 

Kedves Biomer Technology !

Én a fűre, a fára, a macskaszőrre és a porra vagyok (voltam) allergiás. Sajnos elég sok minden egyszerre! A tavasz és az ősz egy egybefüggő pollenidőszak volt számomra, amíg nem találkoztam az Önök készülékével.

Most van az allergiaszezonom tetőzése. Az idei viszont lightosabb volt, mint eddig bármikor. Pár percig naponta 3x-4x használom, és enyhíti a tüsszögést, orrfacsarást, orrdugulást. Örök hála érte!

Üdv.:

Szabó Szilvia
Kecskemét

 

Tisztelet Cím!

Ezúton szeretném tudatni Önökkel, hogy isijász kezelési módszerük nálam teljesen bevált! Már nagyon hosszú ideje kerestem, hogyan is tudnám a fájdalmamat mulasztani, vagy legalább csökkenteni! Szerencsére ismerősöm segítségével eljutottam az Önök programjához!

Köszönettel: Sipos Judit

 

Kedves Biomer Technology Kft!

A veszprémi Petőfi Színházban az Oliver! főpróbája alatt történt velem egy baleset, melynek során zúzódott a bordám. Iszonyatos fájdalmakkal kerültem be a kórházba a premier előtti nap. De mivel törést nem találtak, ezért még aznap haza is engedtek. Ekkor volt alkalmam kipróbálni a Biomer Basic matracot. A csont komplex, a zero harmonization, valamint az energia-életerő programokat használtam. Már néhány alkalom után a fájdalmaim olyan mértékben csökkentek, hogy másnap a bemutató előadást is teljes erővel végig tudtam csinálni.

Mindenkinek őszintén ajánlom a készüléket.

Használják egészséggel és minden jót kívánok a forgalmazásához!

Köszönettel:  

Módri Györgyi
színésznő
Veszprém

 

Kedves Biomer!

Közel két hónapja használom a készüléket és a minap voltam vérvételen, aminek ma kaptam meg az eredményét a kórházból. A vérképemmel az orvosom nagyon meg volt elégedve, sok addig rossz érték a kezelések hatására jelentősen javult, a normális értéken belül volt.

Köszönöm!
Domonkos

 

Kedves Biomer!

Én a Szem-Látás Komplex kezelést vettem igénybe. A szemem 1 éve be volt gyulladva és semmiféle antibiotikum nem használt. 10 éve kontaktlencsét viseltem, de már azt sem tudtam használni a nem szűnő gyulladás és fájdalom miatt.
Néhány kezelés után újra tudom a kontaktlencsémet viselni és elmúlt a krónikus szemgyulladásom.

Üdvözlettel:

Csomós Lilla Annamária
Budapest 

 

Kedves Biomer Technology Kft!

Szeretném néhány tapasztalatomat megosztani a Biomer készülékkel kapcsolatban.
A feleségemnek kiújult az Isiász betegsége de olyan szinten, hogy a falat fogva tudott csak közlekedni.

A következő kezeléseket adtam neki:

1- Zero Harmonizatio,
2- Isiász,
3- Izület + elmasszírozni az energia áramlás hiánya miatt keletkezet csomókat.

Nagyon hatékony volt a kezelés, mert 3 nap után már alig fájt neki. Kezelések naponta 2-3 x voltak 3-4 órás időközökkel.
A szomszédomnak kifordult a térde és nagyon bedagadt. Ő is csak nagyon nehezen tudott közlekedni. Ízületi kezelést kapott napi 2-szer de úgy hogy a fájó térde alá tettünk egy kispárnát, (a matrac alá) hogy a matrac teljesen hozzásimuljon a hajlathoz. 3 napi kezelés után már el tudott menni dolgozni.
Vastagbél daganat műtéten átesett hölgynél, akit a kórházi kezelések alkalmával ismertem meg és a szervezete nagyon le volt gyengülve, sok helyen folyik a sebe és ráadásul cukros is, nagyon-nagyon sokat segített az immunerősítő program. 3 nap után már boldogan mesélte, hogy magától fel tud kelni az ágyból (segítség nélkül ez addig nem ment) és már a lábait is könnyedén megemeli, és maga tudja felhúzni a zokniját. Most kapja folyamatosan a Zero Harmonization és a Daganat általános kezeléseket.
Azóta a hangulata is nagyon sokat javult és életvidám lett. (előzőleg lelkileg is nagyon magába fordult és mélyen depressziós lett a betegsége miatt.)
Sajnos én is átestem egy hasonló műtéten. Nekem nagyon fájt a hátamnak a bal fele, amire az orvosok csak azt tudták mondani „majd elmúlik”. Több mind egy hónapig nem változott semmi. Én Immunerősítő programmal kezeltem magam. 2 kezelés után teljesen elmúltak a fájdalmaim! A Biomer eddig minden kórokozót (vírus és baktérium) elpusztított, amire a kezelést adtuk, és az immunrendszerem is szépen erősödik.
A feleségemből is eltűntek az E-Coli paraziták!
Akik eddig nálam kipróbálták, használták a készüléket, már 2-3 alkalom után érezték a változásokat!
Egy-egy esetben előfordulhat, hogy a kezelés után szédül az ember, vagy hideg rázása van, mert a program nagyon gyorsan beindítja a folyamatokat. Ilyenkor meg kell inni egy nagy pohár vizet (ez egyébként kezelés előtt is ajánlott) és le kell pihenni,(minden más tevékenységet abbahagyni!) hogy a szervezet kellőképpen tudja regenerálni magát! Főleg a kezelés után a matracról a felállásnál kell vigyázni!
Ha kell, üldögéljünk a matracon egy kicsit felállás előtt.
Ez egyénenként változóan érzékelhető és függ a szervezet állapotától is.
Tapasztalataink szerint a programok hossza soha nem befolyásolja a hatékonyságot.
Egy 12 perces (specifikus) program is olyan erős hatással van ránk, mint egy hosszabb.
Mindenképpen tudom ajánlani mindenkinek ezt a készüléket, mert szerintem nagyon hatékony és a forgalmazó házaspár is nagyon rugalmasan áll hozzá és készségesen segít tanácsokkal, útmutatással.

Orbán Dody, Győr, 20/240-0431

 

Üdv!

Úgy érzem, máris használnak a kezelések.
Anyu az első után mozgékonyabb lett, és tartósnak látom az eredményt.
Úgy vettem észre, hogy nekem is jobb lett a közérzetem az első kezelések után. (pld. Izomlazítás)
Többen is kipróbáltuk a családban.

Köszönettel: Cseh Attila, Győr.

 

Tisztel Biomer!

Néhány napos használat után az alábbiakat tapasztaltam:

  • életerő-energia program hatására a szervezet általános állapota, vérszegénység tünetei javultak (pld. visszatért a köröm színe)
  • depresszió program erővel tölt fel, boldogság és öröm érzet alakul ki már a használat után nagyon rövid idővel
  • depresszió program használatát követően nyugodt és pihentető alvásról számoltak be azok is, akik már régóta csak altató segítségével tudtak aludni.
  • Kortól, nemtől és egészségi állapottól függetlenül mindenkinek csak ajánlani tudom a készüléket és a hozzá tartozó programokat!

Köszönettel: Podráczky Gabriella kozmetikus, Csopak

 

Kedves BIOMER Technology !

 

Köszönettel tartozom önöknek azért, hogy 3 hónapja gyökeresen megváltozott az életem. Mint természetgyógyász és gyógymasszőr egy komoly gerincműtéten estem át február közepén, s az, hogy dolgozni fogok valamikor, egy álomnak tünt.

Jelenleg gyógyszerek nélkül élek, és egy-két beteget már naponta fogadni tudok. Természetesen az ő terápiájukba is beleépítettem a programokat, mivel betegségspecifikusak.

Jelenleg egy járni nem tudó /+én/, az isiász program segítségével tünetmentes. Egy tíz éve a poklot megjárt nyirokbeteg jól érzi magát, helyre jött párkapcsolata is. Egy 1 éve antibiotikumokkal kezelt szembetegnek elmúlt a gyulladása az akupunktúrával együtt.

Sok jót mondhatunk, s hálásan köszönjük!

Czifrus Gabriella, Őrbottyán

email : cziga333@gmail.com