Kiszely János

Kedves Biomer!

Már lassan 1 éve használom a készüléket.Gerincsérvvel műtöttek és heti 3 alkalommal alkalmazom a Zsibbadás,Izom komplex kezelést.Nagyon jó a tapasztalatom,mert ismét jól érzem magam,fájdalmam nincs!
Örülök,hogy megismertem ezt a készüléket és ajánlom másoknak is!
Köszönöm BIOMER !!!!

Kiszely János, Apátfalva

Németh Kamilló

Kedves Biomer!

Az orvosok nem tudtak segíteni a gyulladásos lábfájdalmamon, már a munkám sem tudtam ellátni. A gyulladásgátlás programot napi 4-szer használtam a természetgyógyászomnál, ami pár nap múlva szinte teljesen gyógyulttá tett.Utána ritkítottuk a kezeléseket, de 3 hét alatt tökéletesen meggyógyultam.

Köszönöm, hálás vagyok érte!
Németh Kamilló , Őrbottyán

Németh Gáborné

Tisztelt Biomer Kft.!

A készüléktől a 84 éves nagymama izületi fájása elmúlt, hat kezelés után, pedig nagyon merev volt a nyaka. A magas vérnyomása lecsökkent 140-re, van, amikor nagyon alacsony volt, de több kezelés után lényegesen jobb az állapota.

Örülünk, hogy megismertük ezt a készüléket és ajánljuk másnak is.

Köszönettel:
Németh Gáborné

Kiss Borbála

Hello, üdv mindenkinek!

Allergiás voltam még a légnyomásváltozásra is. De kipróbáltam a Biomer Basic készüléket és mintha elfújták volna az allergiámat. Előtte homeopátiás szereket használtam.  A homeopátiás bogyók tényleg nagyon jók, sokáig szedtem, de hozzáalkalmazkodik a szervezet és utána már nem hat! A Biomer készüléket minden évben az allergia szezon előtt használom, és azóta nem jön elő az allergiám. Köszönet érte,mindenkinek csak ajánlani tudom!

Kiss Borbála, Budapest