Categories
Betegségek

Tökéletes stresszoldó

A tökéletes stresszoldó a mágnesterápia és biorezonancia segítségével

Mai pörgős, eredményorientált világunkban mindannyian folyamatosan ki vagyunk téve a stressznek. A túl sok stressz által okozott káros hatásokat számos orvosi publikációban dokumentálták már. Gondoljunk csak Selye János professzor munkásságára. Ő volt, aki szinte elsőként behatóbban foglalkozott a stressz hatásával az emberi szervezetre. Ma már semmi kétségünk nem lehet afelől, hogy a stressz megbetegíthet minket.

stresszoldó

Sokszor orvosaink-egy alapos kivizsgálás után-arra a következtetésre jutnak, hogy a betegségünk kiváltó oka az állandó és folyamatos stressz. Orvosi kutatások, könyvek sokasága bizonyítja, hogy ez létező probléma. A mai embert több száz stressz-inger érheti egy nap. Nagyszüleink stressz szintjéhez képest. hihetetlenül megnőtt ez a szám.

 A stressz megváltoztatja a biokémiát, az idegi funkciókat és gyengítheti az immunrendszert és az emésztőrendszert. Negatív folyamatokat indíthat be a szervezetben.

Mit okoz a stressz?

Általános fiziológiai változások lehetnek:

  • a pulzus emelkedik vagyis a szívverések száma nő. Ez növelheti a szívbetegségek kialakulásának kockázatát.
  • hormonálisan kibillenthetünk, ha ez tartósan fennáll, akkor az egész hormonális rendszerünket érintheti a pajzsmirigytől- a petefészkeken át a mellékvesékig.
  • az izmok görcsösen összehúzódnak, befeszülnek- ez jó út a gerincproblémák kialakulásához és egyéb megmagyarázhatatlan ízületi fájdalmakhoz
  • és a tartós vagy nagyon sokkoló hirtelen stressz pedig mentálisan is érinthet bennünket. Gondolhatunk itt pl. a pánik betegségre.

A megnyugtató megoldás

stresszoldás

Egyedülálló megoldást jelent a BIOMER használata, mely ápolástechnikai eszközként remekül kiegészíti az orvosi ellátást. Otthonunkban kényelmesen lazítva, – számunkra a megfelelő programot beállítva- kitűnő stressz oldási lehetőség.

Naponta és rendszeresen használva hathatós alternatív eszköz, ami szinte észrevétlenül, de eredményesen javít az állapotunkon. Harmonizál, egyensúlyba hozza a felajzott idegrendszert.

A BIOMER készülék használói közül szinte mindenki beszámolt egészségjavulásról.

A rendszer hatásosságát a magas frekvencia biztosítja és az a tény, hogy a szükséges pozitív rezgés pont ott hat ahol kell.

A rendszer már pár alkalom után is mutat eredményeket, de az igazi hatás érdekében kúraszerűen érdemes használnunk.

Finomra hangolt rezgései megszabadítanak a stressztől, lenyugtatva idegeinket. Megszabadít a feszültségtől. Elfelejthetjük a görcsös állapotot mely a gerincfájdalmainkat okozhatta.